Naudinga, su Kabliu taupantis Sunkiųjų Dušas, Stiklo Durys, Langų Valytuvas, Nerūdijančio Plieno, Automobilių Langų Valytuvas Namų Reikmenys
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€7.81
€4.69
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t487550

Naudinga, su Kabliu taupantis Sunkiųjų Dušas, Stiklo Durys, Langų Valytuvas, Nerūdijančio Plieno, Automobilių Langų Valytuvas Namų Reikmenys

Techniniai duomenys:

Mūsų lango valytuvas bus lengvai pašalinti vandens lašai, muilo maurai, ir purvinas nuo jūsų dušas, stiklo durų, langų ir kitų paviršių su vos keliais servetėlės.Tinka stiklo durys, plytelės, dušo sienos, automobilių langai, veidrodžiai ir daugiau.

Mūsų lango valytuvas yra įrengta ergonomiška rankena, patogi rankena.Ir, ji gali padėti jums efektyviai valyti stiklo langai ir durys su minimaliomis laiko ir pastangų.

Jis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno medžiagos.Ateina su kabliu, jūs galite pakabinti lango valytuvas ant dušo sienos, virtuvės ir kitų vietų, kur lengva pasiekti ir naudoti.

Ilgis šio produkto 25.2 cm ir plotis 18cm.

Šis produktas puikiai tinka namų, namų, bendrabučio, vonios kambarys ir kt.

Prekės Pavadinimas: Lango Valytuvas

Medžiaga: Kita

Savybės: Nerūdijantysis, Daugkartinio Naudojimo, Efektyvios, Ilgalaikis

Dydis Informacija:

L: 25.2 cm/9.92", W: 18cm/7.09" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Lango Valytuvas

1 x Kablys

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Funkcija : Eco-Friendly
  • Naudojimas : Langas
  • Kilmės : Žemyninė Kinija