Aiškiau Akinius Maker Ultragarso Akinių Valymo Mašina Multi-Pavarų Papuošalai Žiūrėti Multi-Funkcija Valymo Aparatas
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€22.38
€7.61
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t500878

Aiškiau Akinius Maker Ultragarso Akinių Valymo Mašina Multi-Pavarų Papuošalai Žiūrėti Multi-Funkcija Valymo Aparatas

Kulka Taškų: 1.Tylus ir Tvirtas: Šis ultragarsinis valymo mašina turi triukšmo mažinimo dizainas.Jos yra ilgaamžės ir sumažina šilumos įrangos, todėl efektyvesnis ir saugus.Ji yra taip pat lengva valyti, nes ABS medžiaga, kuri yra atspari dėmėms.

2.Kruopščiai išvalyti: Su šiuo ultragarsinis valymo mašinos, jūs galite išvalyti savo papuošalų ir kitų daiktų vienu metu, be vargo eiti į juvelyrikos parduotuvė.Jis tinka naudoti namuose arba kelionių, dėl savo kompaktiško dizaino ir 300ml vandens bakas, kuris yra pakankamai didelis, kad dauguma straipsnių.

3.Praktinė Priemonė: Su šiuo ultragarsinis valymo mašinos, jūs galite turėti naują porą akinių kiekvieną rytą.Tiesiog naudokite tekančiu vandeniu ir leiskite įrenginiui atlikti likusį darbą.Jis gali išvalyti savo akinius ir per kelias minutes su savo galinga ultragarso.

4.Patogus ir Protingas: Šis ultragarsinis valymo mašina nereikalauja jokių sudėtingų nustatymų.Tiesiog paspauskite mygtuką, norėdami pradėti valyti ir ji bus automatiškai išjungti, siekiant užkirsti kelią per valymo ir taupyti energiją.

5.Plačiai Naudojamas: Ar jums reikia išvalyti savo akinius, monetas, pacifiers, dantų protezai, purvinas papuošalai, Cd, ar žiūrėti juostų, šis ultragarsinis valymo mašina gali dirbti juos visus su lengvai ir efektyvumą.

Išlaikyti savo akinius putojantis švarus, šis ultragarsinis valymo mašina.Jis naudoja aukšto dažnio virpesius pašalinti purvo, tepalų, ir dulkes iš objektyvai be braižymo juos.Jis taip pat sumažina šilumos įranga, siekiant apsaugoti jūsų akiniai nuo sugadinimo.Šis nešiojamas įrenginys yra tinkamas naudoti namuose arba kelionių ir turi automatinio išjungimo funkciją saugos.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: ABS

Produkto svoris: apie 370 g

Gaminio dydis: apie 20.5 cm*9.2 cm*7.5 cm/8.07*3.62*2.95 colių

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*Ultragarsinis Valymo Aparatas

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Rankenos Medžiaga : Plastikiniai
  • Modelio Numeris : ultragarsinis valymo aparatas
  • Kilmės : Žemyninė Kinija