Sulankstomas Kibiras Plovimo Mini Drabužių Skalbimo Mašina Asmeninės Kelionės, Skalbykla, Vonia, Mažų Ultragarso Turbina Plovimo RV Kojinės
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€392.58
€196.29
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t506644

Patirtis, be jokio vargo skalbykla, mūsų Mini Skalbimo Mašina.Su pažangių technologijų, kurios skleidžia vibracijos bangas, jis efektyviai pašalina nešvarumus nuo jūsų marškinėliai, nepažeidus audinio.Jo kompaktiškas dizainas leidžia lengvai laikyti, kai nenaudojamos.Pagaminti iš pakartotinai medžiagų, ši mašina yra ekologiškas-draugiškas ir biudžeto draugiškas sprendimas jūsų skalbinių poreikius.

Specifikacija:

Įskaitant adapteris: nešiojamų skalbimo mašina įeina adapteris, kuris gali būti prijungtas prie 110-240V.Kai keliaujate, jums nereikia papildomų adapterių jūsų nešiojamų skalbimo mašina.Su universali konvertavimo lizdas, galite keliauti aplink pasaulį.

Erdvės Taupymo Sulankstomas dizainas gali sutaupyti vietos.

Taupykite laiką: Ji tik trunka apie 15 minučių plauti daiktus.

LENGVA NAUDOTI: Kontrolės nešiojamų skalbimo mašina, su vos vienu mygtuko paspaudimu.

Žemas Triukšmo lygis: Žemas triukšmo nebus sutrikdyti savo darbą ir miegą.

Dydis: (vidut.) 28*28*12.5 cm/11.02*11.02*4.92 cm

Pakavimo Sąrašas:

Skalbykla*1

drenažo krepšelis*1

žarna*1

instrukcija*1

adapterio kištuką*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Valyti: Revoliucionizuoti jūsų skalbimo rutina su šia mini skalbimo mašina!Su galingu vibracijos bangas, jis valo drabužius lengvai, o taupymo vandens ir elektros energijos.Paprasta prižiūrėti ir valdyti, jis idealiai tinka užimtas gyvenimo būdą.

2.Sukurta siekiant Sutaupyti Vietos: Nešiojamų ir erdvės taupymo.Šis mini skalbimo mašina yra vonia dizaino, kuris leidžia jums plauti smulkių krovinių drabužius, bet kur ir bet kada.Tai patogu laikyti, kai nenaudojamos be pradėjimo laisvos vietos jūsų namuose.Jūs galite lengvai vietoje pagal išmatose, arba lova.

3.Lengvai Naudojimas: Norėdami pradėti skalbimo mašina ir kruopščiai nuplaukite savo vaikų drabužius, o pašalinti purvą ir dėmes, jums reikia tik paliesti mygtuką dvi sekundes.

4.Tarnauti Ilgą Laiką: Su savo tvirtos ABS ir TPR medžiagos, tai mini skalbimo mašina yra daugkartinio naudojimo, Ji gali veiksmingai išvalyti savo drabužių, paliekant juos švieži ir dėmių-nemokamai.Ji turi gebėjimą 4.4 svarų, puikiai tinka smulkių krovinių skalbinių.

5.Plačiai taikyti: Ši maža skalbimo mašina, idealiai tinka plauti rankšluosčiai, kojinės, marškinėliai ir apatiniai keliaujant dirbti, kempingas, arba gyvena mažame bute.Tai taupo laiką ir energiją, ir yra paprastas naudoti.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Specifikacija/Vnt. : 1,5 kg
  • Prekės Forma : Tabletės
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Skaičius, Vnt : 1pc