Skalbimo Mašina Valiklį, Indų, Valymo Agentas, Skysto Purvo Plovikliuose, Skalbimo Mašina Bakas Virtuvės Valymo Priemonės Ir Aksesuaras
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€77.30
€38.65
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t484681

Aprašymas:

Skystos Plovimo Mašina, siurblys yra galingas sprendimas, kuris pašalina nešvarumus ir kvapas iš savo skalbimo mašinos būgno.Ji yra paprasta naudoti, tiesiog supilkite jį į plovikliu, stalčių ir paleisti normalų ciklą.Jokio plovimo ar skalavimo reikia.Jis palieka ilgalaikį aromatą, kuris daro jūsų skalbinių kvapas gaivus ir švarus.Tai pat saugūs ir nekenksmingi aplinkai, nes jame nėra kenksmingų cheminių medžiagų ar baliklio.

Savybės:

Produkto Pavadinimas: Skalbimo Mašina Valymo Skystis

Talpa: 100ml/

Pareigos: pašalinti nešvarumus, pašalinti kvapą, ir švarus, paskutinį kvepalų

Pakavimo Sąrašas:

plovimo būgno cleaner skystis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atsisveikinti su Pelėsiai ir Nešvarumai: Tai pelėsių šalinimo skystis yra geriausias jūsų sąjungininkas pašalinti purvo ir pelėsių iš visų išvaizda.Purškimo reguliariai ir jums padės išvengti pelėsių augimą ir išlaikyti savo namų gaivus ir švarus.

2.Lengva Naudoti: Tai pelėsių valiklis veikia greitai pašalinti pelėsių iš visų išvaizda.Tai paprasta purkšti, paprasta naudoti ir suteikia jums trumpąją rezultatus.Jums nereikia krūmų ar laukti valandas.

3.Gali Prasiskverbti Į Bet kurio Kampo: Tai pelėsių valiklis purškimo turi stipria valymo galia, kad gali pasiekti į bet kurį kampą ir pašalinti pelėsių.Ji taip pat sanitizes savo išvaizdą ir padeda išvengti pelėsių augimą, užtikrinti švarią aplinką.

4.Saugos Ir Aplinkos Apsaugos: Mūsų spray yra ne tik veiksmingas kovojant su pelėsiais, bet ir ekologiškas.Jame nėra jokių kenksmingų cheminių medžiagų, kurios gali teršti orą ar vandenį.

5.Lango Pagalbininkas: Jūs galite naudoti šį pelėsių valiklis purškimo valyti įvairūs pasirodymai, pavyzdžiui, virtuvės plautuvės, palangės, drabužiai, skalbimo mašina, sandarinimo žiedus, ir šaldytuvas juostelėmis.Ji pašalina pelėsius ir kvapus, greitai.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Specifikacija/Vnt. : 100g
  • Prekės Forma : skystis
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Skaičius, Vnt : 1pc