Elektrinį Skustuvą Moterims Įkrovimo Kūno Ir Bikini Žoliapjovės Moterų Elektros Kirkšnies Plaukų Žoliapjovės & Razor Įkrovimo Žoliapjovės
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€185.70
€92.85
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t496393

Atsisveikinti su nepageidaujamų plaukų, su mūsų Kūno Plaukų Žirklės.Jos remontas ilgi plaukai ir ju skustis trumpi plaukai funkcija leidžia universalus plaukų šalinimo, o jos mažų ir nešiojamų dizainas leidžia lengvai naudotis on-the-go.Pasiekti patogus ir greitas plaukų šalinimo patirtį, paliekant savo veidą ir odą sklandžiai.

Pavadinimas: dvigubas galvos skustuvas

Dydis: 15.5*3*3cm

Norma dažnis: 50Hz

Norma įtampa: 5V

Įkrovimo būdas: USB

Sąrašas:

Elektrinis Skustuvas Moterims *1

USB Kabelis *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Veiklos efektyvumo Gerinimo: Investuoti į viliojimo su šiuo elektrinį skustuvą moterims.Dukart vadovas dizainas reikmenys, plaukų bėdas per visą kūną, pašalina trumpesnius plaukus be vargo.

2.Universalus naudojimas: nesvarbu, Ar norite pašalinti plaukus, jūsų pažastų, kojų, rankų, bikini zonos, veido, arba gaktos regione, tai elektrinį skustuvą moterims gali dirbti visi.Jis yra švelnus odai ir lengva naudoti.

3.Odos Draugiškas: Mūsų elektrinį skustuvą moterims siūlome švelni odos priežiūra, užtikrinant diskomfortą-nemokamą plaukų šalinimo procesą.Jos sklandžiai tūptinės technologija užtikrina, lengvas plaukų šalinimo iš visų .

4.Kompaktiškas dizainas: Jums niekada nereikės nerimauti apie paskutinės minutės viliojimo su mūsų Elektrinį skustuvą Moterims.Su savo mažų ir nešiojamų dizainas, šis lengvas ir kompaktiškas skustuvas yra lengva nešiotis visur, kur jums eiti.

5.Nerūdijančio Plieno "Clippers": Dėka savo galingą nerūdijančio plieno kirpimo mašinėlės, jūs galite pasiekti lygi oda be streso dažno plaukų šalinimo ir sumažinti plaukų augimą.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Prašymas : ĮSTAIGA
  • Modelio Numeris : Elektrinis Skustuvas Moterims
  • Kilmės : Žemyninė Kinija