Cigaretės Laikiklis Dėžutė Atveju Langelis Konteinerio Nešiojimo Kišenėje Cigarečių Konteinerių Kišenėje, Vežančių Lauke Nešiojamų PU Odos
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€8.15
€4.07
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t497086

Cigarečių Kišenėje Turėtojas - užtikrinkite, kad jūsų cigaretės, saugus ir patogus su šiuo kompaktiškas ir elegantiškas laikiklis.Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, jis pasižymi pavasario anga, kuri leidžia jums prieigą prie jūsų cigaretės lengvai.Ji gali turėti iki 20 cigarečių, ir kad atitiktų jūsų kasdienių poreikių.Puikus aksesuaras rūkalių, kurie vertina stilių ir patogumą.

Pavadinimas: metalo klipas cigarečių atveju

Medžiaga: PU+metalas

Dydis: 97*90*16mm

Talpa: telpa 20 storų cigarečių

Savybės: Mygtuką, norėdami atidaryti dangtelį, pavasarį

Pakavimo Sąrašas:

1* Nešiojamų Cigarečių Atveju

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stilingas ir patogus atvejis: Šis nešiojamas cigarečių atveju yra aptakus dizainas ir minkštos PU odos dangą, kad jaučiasi puikiai į savo rankas.Metalo rėmas yra tvirtas ir nėra lengva žalą, apsaugoti savo cigaretes nuo dulkių ir drėgmės.Bekvapis ir aukštos kokybės medžiagų, taip pat išvengti nepageidaujamų kvapų įtakos jūsų rūkymo malonumą.

2.Paprasta ir saugi: nešiojamų cigarečių atveju yra sandariai uždarytas, su įrašas, dėl dizaino ir pavasarinis, kad apsaugo nuo cigarečių, iš jų nukristi.Galite paspausti mygtuką lengvai atidaryti dėklo ir imtis cigarečių patogiai.

3.Daugiau Vietos Jums: Šis nešiojamas cigarečių atveju yra paprastas ir patogus atidarymo mechanizmas, kuris leidžia prieiti prie savo cigarečių greitai.Tai puikiai tinka kasdien naudoti, ir dalintis su draugais.Jis yra aptakus ir elegantiškas dizainas, kuris papildo jūsų stilių.

4.Praktiška: Šis nešiojamas cigarečių atveju, leidžia dūmus, kada ir kur norite, dėka savo kišenės dydžio ir lengvai atlikti dizainas.Ji taip pat padeda jums sutaupyti vietos ir apsaugokite savo cigaretes nuo sugadinimo.

5.Elegantiškas ir praktinis atvejis: Šis nešiojamas cigarečių atveju, tai puiki dovana vyrams, kurie mėgsta stiliaus ir patogumo.Jame gali tilpti iki 20 cigarečių ir išsaugoti juos nuo drėgmės ir sugadinimo.Jei turi sklandžiai ir aptakus dizainas, kad būtų lengva naudoti ir nešiotis.Jis bus išvaizdą ir funkcionalumą savo tėvo, vyro, ar vaikino.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija