Keramikos Peleninę Keramikos Peleninė Su Dangčiu Imitacija Persimonas Peleninė Su Dangteliu Vėjo Blykstės Laikiklis, Skirtas Vidaus Ir Lauko Darbams
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€16.97
€8.48
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t502295

Šių peleninės skirtos pridėti temperamentas į jūsų namus ar biurą, kartu mažinant drift ir išlaikyti savo vietos švarus.Jie yra patogus atidėti, kai jo nenaudojate, ir lengva valyti ir prižiūrėti.Pasirinkti iš įvairių spalvų ir stilių, kad atitiktų jūsų skonį.

Produkto Pavadinimas: Persimonas Keramikos Peleninė

Svoris: 270g

Dydis: 9*9*8cm

Pakavimo dėžės

Medžiaga: Keramika

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas

Sąrašas:

Persimonas Keramikos Peleninė *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Visi geriausi: Tai persimonai peleninė yra ne tik naudingas įrankis, bet taip pat dekoratyvinis gabalas.Kinijos kultūra, persimonai simbolizuoja gražus lūkesčius ir gerus norus.

2.Lengva plauti: Tai persimonai peleninė yra lygaus paviršiaus, kuri leidžia ją lengvai valyti ir prižiūrėti.Jis yra pagamintas iš smulkių keramikos ir ryškiai glazūra, suteikiant jai gražu ir praktiška išvaizda, kad bus pridėti temperamentas į jūsų namus ar biurą.

3.Saugos anti-pelenai: Į persimonas peleninė turi padengti dizaino, kad gali saugoti suodžių viduje ir pašalinti galimus saugos pavojus.Jis taip pat sumažina drift dūmų ir pelenų, išlaikyti savo aplinką, švari ir šviežia.

4.Rūkymas, lengvas: Tai persimonai peleninė yra trys-hole dūmų laiko tarpsnių, kad turėti savo cigarečių saugiai.Jūs galite atsipalaiduoti ir mėgautis malonumu rūkymo, nelaikant jų.

5.Multi-purpose: Ne tik peleninę, mūsų persimonas peleninę taip pat gali tarnauti kaip darbalaukio šiukšliadėžės jūsų biure ar namuose.Jis yra universalus ir lengva valyti, todėl jūsų erdvę, tvarkinga ir elegantiška.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris : Persimonas Peleninė