Langas Ekrano Valymo Šepetys Stiklo Valymo Grandiklis Nešiojamų Langų Valymo Įrankis Langas, Grindų Plovimo Įranga, Spintos
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€81.85
€40.92
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t492110

Ieškoti serija - ir mark-nemokamas langų valymo šepetys?Ieškoti niekur kitur!Mūsų brush yra ideali įvairių programų ir gali būti naudojamas sausas arba drėgnas.Ji yra paprasta ir rizikos naudotis nemokamai, be jokių deformacijų.Lengvai, jūs galite lengvai išvalyti savo "windows".

Specifikacija:

Medžiaga: PP+aksomo

dydis:

Dydis: (vidut.)21*35cm/8.27*13.78 cm

Po ilginant: (vidut.)21*54cm/8.27*21.26 cm

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Pakavimo Sąrašas:

1* Langų Ekrano Valymo Šepetys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Platus Pritaikymas: be Vargo švarus lango ekranai, spintos, stiklas, veidrodžiai, countertops, spintos, ir daugiau su šiuo šepetėliu.Pasiekti švarus ir tvarkingas namuose, ne kartą!

2.Paprasta naudoti: Įrengtas su silikono grandiklis, Langas Ekrano Valymo Šepetys be vargo pašalina vandens lašelių ir dėmes, nepaliekant jokių ženklų ar dryželiais.Mėgaukitės ryškesnis ir labiau permatomi langai su lengvumu!

3.Multi-purpose Dizainas: be valymo lango ekranai, šis šepetys dvigubinamas kaip pūkas šepečiu, pašalinti dulkes ir plaukus nuo drabužių, sofos, kilimai ir daugiau.Jis puikiai tinka sausos arba drėgnos naudoti, ir flannelette paviršiaus lengvai valo tuos sudėtinga ekrano kampuose.

4.Easy Clean: Šis langas ekrano valymo šepetys dviguba vienpusė dizaino apima teptuku ir grandiklis kiekvienoje pusėje, leidžia jums valyti stiklo ir pašalinti vandens dėmių.Patogi rankena ir greita ir lengva operacija teikia ergonomiška rankena.

5.Gerai Padarė: Pagamintas iš tvirtos PP, TPR ir vilnos, šis langas ekrano valymo šepetys nėra lengva iškraipomas ir gali būti naudojamas kelis kartus.Taip pat saugiai ir švelniai, o ne kentėti arba braižymo jūsų odos ar baldus.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Stilius : Valytuvas
  • Modelio Numeris : Langų Valymo Šepetys
  • Naudojimas : Langas
  • Medžiaga : PP