Elektrinis Grindų Šepetys Dyson V15 V10 V11 V7 V8 Modelių Spragas ir Servetėlės LED Žibintai Geras kietai Grindų
0 Atsiliepimų Apie Šią Prekę
€103.68
€62.21
Produkto Informacija

Gaminio dydis
Produkto spalva
Prekės kodas
  • t493551

Šis elektros mop tvirtinimo Dyson V7, V8, V10, V11 ir V15 dulkių siurblys, daugiafunkcinis dizainas, sausu mopping, šlapias mopping, vaškavimas ir siurbimas vienu, išsprendžia visų rūšių valymo problemas vienu metu.

Built-in purškimo wet mop, aukšto dažnio ultragarso atomizing kino purkšti tolygiai ant grindų drėgnas mopping poveikį. (Atkreipkite dėmesį: Šis mop galva yra ne drėgno vakuumo, prašome nenaudokite vakuumas iki vandens tiesiogiai).

Elektros mop galva su LED šviesos, padės jums išvalyti po lova ar sofa tamsoje.Šis mop galva sukasi 90° aukštyn ir žemyn, ir 180° į kairę ir į dešinę, nuvalykite ir mažas erdves ir pašalinti nešvarumus iš kabinos ir crannies.

Su 2 galingas dviejų variklių, elektros mop servetėlės ir atgal tuo sukimosi greitis 170r/min, veiksmingai pašalinti dėmes.Tinka plytelių, marmuro, medinės grindys ir daug kitų grindys.

Medžiaga: ABS

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x teptukas vadovas

6 x mop medžiaga

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti peržiūros

  • Kilmės : Žemyninė Kinija